Zoeken naar microkweek

 
microkweek
Micro kweek beginner Cannabis Forum.
maar ben nu nog met de kast zelf bezig. als dat een beetje vordert en mijn enkelbanden kunnen weer een ritje naar de gamma aan zodat ik verder kan open ik hier ook een topic de" bouw van kast tot de eerste oost."
Micro/Fluo kweekverslagen foto's' WietForum.
2X Ww Onder 2X 75 Watt Tneon Scrog 705070. Started by scrog026, 05 mrt 2015 t neon. 22 sep 2015. 5X Northern Lights Automatic Binnenkort Onder Tl Na Afbouw Kastjen. Started by DonRoberto, 21 sep 2015 Northern Lights, Auto, Automatic.
Micro kweek Weedforum.eu.
Kweekverslagen van wietplanten onder licht tot aan 400 watt, 400 watt en meer in binnen kweek Dus heb jij een mooie wiet planten onder t-neon of tl/spaar lamp staan hier kan je verslagje kwijt. Please log in to post a topic.
Verschil tussen een microkweek en normale indoor kweek Sensi Seeds.
Spaarlampen zijn vrijwel hetzelfde als TLs. Er zijn een paar grote verschillen. De VSAs zijn ingebouwd en het glas van de lamp is opgevouwen. Tevens is het aanbod lichtkleuren beperkt. HPI en HPS. HPI en HPS-lampen zijn al jaren favoriet bij binnenkwekers. Dat komt omdat ze een hoge lichtopbrengst hebben. Je kan deze conventionele kweeklampen ook in microkweekruimtes gebruiken, maar het is niet ideaal. De lagere wattages zijn lastiger te krijgen en ze worden heel warm. Hierdoor kunnen de planten niet te dicht op de lampen staan. Dit kost ruimte, en dat is juist niet de bedoeling bij een microkweek. Over ledverlichting valt veel te schrijven. Voor dit artikel is het slechts goed om te weten dat led ideaal is voor allerlei lichtkleuren. Het neemt weinig ruimte in en wordt niet heel heet, dus de planten kunnen er dicht tegenaan staan. Echter is een goede ledkweeklamp prijzig en daarom niet zo rendabel voor een microkweek. Lees hier wat kwekers vinden van het verschil tussen HPS en LED. Wat is het verschil tussen indica en sativa wiet?
News. Cannabisforum Grow Your Own Cannabis forum grow your own het weed forum over het kweken van wiet, zaden, aarde, voeding, kweekverslagen en nog veel meer.
9 Onderwerpen 1292 Berichten Laatste bericht Re: Spliff en GYO 250watt. door Valk Bekijk laatste bericht. 14 Nov 2016 0957.: 1 Onderwerpen 10 Berichten Laatste bericht Re: 4 BML Spydr 1200 LED grow. door pitu Bekijk laatste bericht. 22 Okt 2016 1040.:
De wonderen van microkweek Hoge kwaliteit-cannabis in kleine ruimtes. RQS Blog.
Hierdoor wordt de plant geforceerd om zijtakken en dubbele knoppen te laten groeien, met als eindresultaat een hoger rendement in een kleinere ruimte; perfect voor microkweek. Beginnende kwekers moeten weten dat microkweek geen waardige vervanger is van echte binnen of buitenteelt.
Elmo's' Microkweek: KillingKush ontkiemd CNNBS.nl.
Nieuw: Elmo kweekt KillingKush. Elmos Microkweek: KillingKush ontkiemd. KWEEKVERSLAGEN 05 september 2014. Sinds vorige week vers op RollingStoned: de microkweek avonturen van Elmo. Elmo kweekt drie KillingKush wietplanten in een kleine kweektent en doet dat zonder al te veel poespas maar wel met veel succes.

Contacteer ons