Resultaten voor led wiet

 
led wiet
Login Iemand Cannabis ervaring Forum. met een Led kweeklamp? Cannabis Forum.
Hoe vaak wil je nog horen dat je niet van buiten naar binnen moet gaan en dat je onder die lamp geen fatsoenlijke resultaten gaat halen? Maar je moet het zelf weten, volgende vraag wordt Waarom strekken mijn planten zo om vervolgens te vragen Hoe kom ik van de beestjes af in mijn hok. Of ben ik nou de pessimist? Een dag zonder wiet kent Flip niet. Plaats Bericht Annuleren. Flip Hasjkip commented. 21st August 2018, 2036.: Editing a comment. OK Dan hoop ik dat jij gaat laten zien dat ik ongelijk heb. 22nd August 2018, 0012.: Editing a comment. Ik fix da mijn plantjes wel in orde komen ik fix wel voeding en die spray gedoe xp. 22nd August 2018, 0257.: Editing a comment. Ach, hij fixt het wel effe. Registratie op: Nov 2008. 21st August 2018, 1843.: Ja, das wat ik zei, je had die foto al ergens anders gepost en die led lampen stellen dus niks voor. Spaar je beter wat door voor een cob oid of je moest tevreden zijn met een gram of 10.
Led Spyder Pro kweeklamp biogenetic grow light kopen spydr x plus.
Wageningen over minder energieverbruik met LED. Volgens Wageningen 25% minder stroom verbruik en meer co2 opname door het gebruik van LED. Wageningen onderzoek stekjes maken onder LED, mogelijk 80% ruimte besparing en een beter klimaat. Minimaal 25% per watt meer opbrengst onder LED volgens een onderzoek van Wageningen.
bol.com 3D Nachtlamp Wiet 6 kleuren LED licht Touch-bediening.
Afbeelding 1 van 13. Prachtige wiet nachtlamp met kleurveranderende LED, te bedienen via touch-knop op de lamp! De lamp heeft tevens een modus om automatisch te roteren door de 7 kleuren van de regenboog. De lamp is van hoge kwaliteit en speciaal ontworpen voor binnengebruik.
10 Beste LED kweeklampen voor wiet WeedSeedShop.
Als je een doorgewinterde wietkweker bent, weet je dat de markt voor LED kweeklampen heel anders is dan tien of zelfs een paar jaar geleden. Maar als je net begonnen bent met wiet kweken kunnen we je feliciteren; je begint de kweekkunst op een van de beste en meest betaalbare momenten. De technologie heeft een lange ontwikkeling doorgemaakt en er is ontzettend veel om uit te kiezen. In dit artikel gaan we het hebben over de beste LED kweeklampen en hoe ze je kunnen helpen een goede en efficiƫnte plantage te runnen. Waarom LED kweeklampen versus HPS of HID? LED lampen zijn niet de enige verlichting, dus de eerste vraag die meestal gesteld wordt is: wat maakt LED kweeklampen beter dan de alternatieven?
Meer topontwikkeling onder led? CNNBS.nl.
Ik zie mezelf echt niet als beginner, maar op het gebied van led kweken kan ik volgens mij wel wat hulp gebruiken. Ik kweek al zeker drie jaar mijn eigen wiet en gebruikte daar altijd een 400 Watt HPS lamp voor. Onlangs heb ik met hoge verwachtingen mijn eerste led kweeklamp gekocht, omdat ik de veiligheid en de lage energiekosten wel zag zitten.
Wiet en Licht MijnWiet.nl.
En na de zon komt de lamp. De allerbeste lamp op aarde is natuurlijk de zon, daar zijn alle planten op aarde onder ontstaan dus daar groeien ze ook het beste op. Geen wonder dat ontwikkelaars van kweeklampen grote moeite doen om het lichtspectrum van de zon, zo goed mogelijk na te bootsen. De beste kweeklamp voor binnen is niet voor iedereen hetzelfde. Jouw beste koop is afhankelijk van allerlei factoren zoals het formaat van je kweekruimte, je persoonlijke wensen en natuurlijk je budget. Laten we eerst eens kijken naar hoeveel licht je minimaal moet hebben om succesvol wiet te kunnen kweken.
Wiet en Licht MijnWiet.nl.
En na de zon komt de lamp. De allerbeste lamp op aarde is natuurlijk de zon, daar zijn alle planten op aarde onder ontstaan dus daar groeien ze ook het beste op. Geen wonder dat ontwikkelaars van kweeklampen grote moeite doen om het lichtspectrum van de zon, zo goed mogelijk na te bootsen. De beste kweeklamp voor binnen is niet voor iedereen hetzelfde. Jouw beste koop is afhankelijk van allerlei factoren zoals het formaat van je kweekruimte, je persoonlijke wensen en natuurlijk je budget. Laten we eerst eens kijken naar hoeveel licht je minimaal moet hebben om succesvol wiet te kunnen kweken. Hoeveel licht is nodig? Zonder licht geen leven, en zeker geen wietplanten. Fotosynthese vindt plaats in de bladeren maar alleen als er licht op schijnt. Koolstofdioxide en licht worden omgezet in energie waardoor de plant kan groeien. Het soort licht is minder belangrijk dan het wattage, maar heeft wel invloed op het rendement. Maar met 250 Watt aan spaarlampen kun je in theorie evenveel wiet oogsten als met een 250 Watt HPS kweeklamp. Voor LED geldt dat ook maar je moet dan wel voor een goede LED kweeklamp gaan, de goedkopere Chinese exemplaren zijn precies dat, goedkoop.
Serieuze toppen met LEDs: fantasie of realiteit? Paradis.
Van THC-druipende budp0rn aub! Op forums zijn een hoop discussies vooral technische en zelfs LED growreports te vinden, maar eigenlijk nooit een kweekverslag dat de hele kweekcyclus netjes documenteert, met fotos van harsdruppels lekkende toppen en harde cijfers, het liefst de opbrengst in grammen per watt, en een vergelijking van de opbrengst met eerdere kweken in dezelfde ruimte.
Dit Moet Je Weten Over Een LED Groeilamp Wiet-Info.nl.
Kweken met een LED Groeilamp. LED Kweeklampen Light Emitting Diode zijn niet nieuw. Ze worden al 15 jaar gebruikt door mensen die binnen wiet kweken. In de eerste jaren na het debuut van de lampen was het overduidelijk dat ze het niet konden winnen van de klassieke HPS lamp High Pressure Sodium, hoge druk natrium in het Nederlands.
Verschil gebruik LED vs VSABULB Indoor Vragen WietForum.
De waarheid ligt echter ergens in het midden, er zijn goede LED kweeklampen maar ook slechte. Het kweken met LED gaat ook wat anders, je moet je kweekmethode erop aanpassen. De beste resultaten krijg je over het algemeen wanneer je met meerdere kleinere LED panelen werkt. Dit is omdat je het licht dan beter kunt verspreiden en daar laten schijnen waar het het hardst nodig is. Een kweek met twee 150 Watt LED kweeklampen zal dus meer wiet opleveren dan wanneer je 1 300 Watt LED kweeklamp zou gebruiken.
LED kweeklampen SeedSpotter.
Voor het kweken van wiet kun je een speciale LED kweeklamp krijgen. Deze lampen zorgen voor voldoende licht en warmte, terwijl ze minder energie verbruiken dan reguliere kweeklampen. Je bespaart met de LED lampen dus ook geld op je energierekening.

Contacteer ons